Notícies

El Born CCM, ara a l'Apropa

23/03/2017
La primavera arriba amb bones notícies! 
El Born CCM s'adhereix a l'Apropa Cultura. A partir d'aquest mes, les entitats socials registrades al programa Apropa Cultura podran gaudir de les noves propostes culturals.
El Servei Educatiu del Born ha dissenyat activitats adaptades a les necessitats de cada col·lectiu.
Voleu consultar la programació? Feu-ho aquí mateix!
Descarregar document

Baldosas amarillas

Projecte social del Mercat de les Flors i la Fundació Pere Mitjans

15/02/2017

La col·laboració entre la Fundació Pere Mitjans (entitat de suport a persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial) i el Mercat de les Flors ha fet possible el projecte de circ Baldosas amarillas, amb la direcció artística de Roberto Magro i del grup cabosanroque, que ha composat la música i la interpreta en directe.

El grup d’onze actors de la Fundació han dut a terme el procés de creació de l’espectacle basat  en el conte El Meravellós Màgic d’Oz. El projecte vol ser una experiència artística i humana on el teatre, la dansa i la música en viu i la improvisació són les eines per explicar la seva independència, autonomia i capacitat de prendre decisions.

La Fundació Pere Mitjans és una entitat sense afany de lucre que ofereix serveis de suport a persones amb discapacitat física, intel·lectual i sensorial. La seva missió és posar a l’abast d’aquestes persones i de les seves famílies els recursos i suports personals de tot tipus per tal que puguin créixer i desenvolupar el seu projecte de vida de qualitat en una societat inclusiva, justa i solidària com a ciutadans i ciutadanes de ple dret. 

A L'Auditori, Palau de la Música i Auditori de Girona

Ibercamera amb Apropa Cultura!

24/01/2017
Novament, podem anunciar l’adhesió d’un altre promotor a Apropa Cultura: Ibercamera. Es tracta d’una promotora privada de concerts de música clàssica de gran prestigi a Catalunya. 

La seva programació abarca tots els gèneres i èpoques de la música clàssica i compta amb les millors orquestres, directors i solistes del panorama internacional. 

A partir d’aquest mes, Ibercamera posa a disposició de les entitats socials registrades a l’Apropa Cultura localitats per a tots els concerts de la temporada a L’Auditori, el Palau de la Música i l’Audtitori de Girona. 
Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació