Notícies

Teatre Monumental i Can Gasol

Mataró s'uneix a Apropa Cultura

10/01/2017
Avui dimarts 10 de gener a les 12h ha tingut lloc al Teatre Monumental de Mataró la roda de premsa per presentar a les entitats socials del Maresme la nova adhesió al programa Apropa Cultura: l'Ajuntament de Mataró.

Han intervingut a la presentació en Joaquim Fernàndez, regidor de cultura; Isabel Martínez, regidor de Benestar Social; Joaquim Garrigosa, director de l'Auditori i Sonia Gainza, directora del programa Apropa Cultura.

S'han presentat les noves propostes escèniques del Teatre Monumental i el Centre d'arts escèniques Can Gasol. Totes elles estaran a disposició dels col·lectius d'Apropa Cultura a partir del 23 de gener que comença el període de reserves. 

Estem molt contents de seguir creixent i veure que cada cop més ciutats de Catalunya s'interessen per la transformació social a través de la cultura. 


Reportatge al programa "Tria 33" sobre Apropa Cultura

04/01/2017
Contents del ressò que es fa d'Apropa Cultura al programa "Tria 33" de Jaume Figueras. Si voleu veure el reportatge sencer feu clic al següent enllaç:

Vídeo Tria 33

Xarxa de Televisions Locals

Reportatge sobre Apropa Cultura al programa "Teló de fons"

09/12/2016
El capítol 55 del programa "Teló de fons" es titula "Teatre no governamental" i va dedicat a projectes i iniciatives socials vinculades al món de les arts escèniques. Estem molt contents de que ens hagin dedicat uns minuts! 


Mira el vídeo fent clic en aquest enllaç
Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació