Notícies

Més oferta de teatres i auditoris

Sabadell s'adhereix a l'Apropa Cultura

31/01/2014
A partir de la convocatòria de gener 2014 el Teatre Principal, Teatre la Faràndula, l'Estruch i LaSala Miguel Hernández de Sabadell oferiran la seva programació habitual de música, teatre dansa i circ a preus molt reduïts a l'Apropa Cultura. 

El TNC destina a l'Apropa Cultura la recaptació de l'estrena de la temporada 13/14

25/09/2013
El Teatre Nacional de Catalunya farà una donació al programa Apropa Cultura de la recaptació obtinguda amb l’obra Taxi... al TNC!, la primera estrena de la temporada 13/14. Gràcies a iniciatives com aquesta, Apropa Cultura pot continuar creixent, oferint serveis i formacions en un moment econòmicament difícil i consolidant-se com un projecte públic de país.
 
L'aportació econòmica per a assistir l’espectacle que s’estrena és lliure i voluntària Més informació.  

El TNC és un dels equipaments culturals fundadors de l'Apropa Cultura des de la temporada 2010/11. 

Consulta la programació

Nova temporada Apropa Cultura 13-14

05/09/2013
Comencem la temporada 2013/14 amb un ampli ventall d'espectacles de música, teatre, dansa i circ. Pots consultar la programació al web.

Estrenem nou web amb nova imatge, més programació i més serveis. A més, organitzem la segona edició del curs Educa amb l'Art d'arts escèniques i música, enguany també amb formacions d'arts plàstiques i visuals. 

Com a novetat, aquesta temporada s'incorpora a l'Apropa cultura la programació de visites i activitats als museus i sales d'exposicions. Estarà disponible al web a partir del 25 d'octubre

La primera setmana de sol·licituds per a espectacles de totes les poblacions serà del 23 al 27 de setembre. Com sempre, prèviament a aquesta setmana podeu assistir a les Sessions de Presentació de la Programació, consulta les dates i inscriu-te. 


Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació