Notícies

Apropa Cultura rep reconeixement de bones pràctiques de RSE

16/12/2014
Apropa Cultura és una de les 20 experiències de PIMEs seleccionades com a exemple de bones pràctiques de Responsabilitat Social.
 
El dilluns 15 de desembre es va fer un acte on es van reconèixer 20 projectes que, com nosaltres, estan compromesos amb la millora social.
 
L'acte va ser presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el president del Consell de Cambres, Miquel Valls.
 
Aquí podeu consultar la publicació que inclou el nostre projecte.
 
Podeu llegir més sobre aquesta iniciativa aquí.

Els beneficis es destinaran a l'Apropa Cultura

Per començar, Sarsuela!

29/09/2014
El proper dijous 2 d'octubre el Teatre Nacional de Catalunya estrenarà la nova temporada amb l'espectacle Per començar, Sarsuela!

Els beneficis de l'espectacle inaugural es destinaran a projectes de teatre amb Apropa Cultura, és el segon any que el Teatre Nacional dona suport al programa d'aquesta manera.

Des d'Apropa Cultura volem agrair al TNC i a tots els espectadors que faran les seves aportacions i gaudiran de l'espectacle.

Del 2 al 5 d'octubre tots al TNC


Novetats de la nova temporada

02/09/2014
La temporada Apropa Cultura 2014-2015 s'inaugura amb la incorporació de nous teatres, auditoris i museus d'arreu de Catalunya.

Per una banda s'adhereixen al programa els CaixaForum de Girona, Lleida i Tarragona, però també el Museu de la Música de Barcelona, el Centre d'Art la Panera de Lleida així com el Teatre Municipal de la Llotja de Lleida i els teatres Condal, Goya, Romea y La Villarroel de la ciutat de Barcelona. 

La primera setmana de sol·licitud tindrà lloc del dilluns 22 al diumenge 28 de setembre. Prèviament al període de sol·licituds s'organitzen les sessions de presentació de la programació a totes les localitats, consulta el calendari aquí i apunteu-vos a totes les sessions que desitgis. 

Apropa Cultura organitza un nou curs Educa amb l'Art adreçat als professionals de l'acció social i educativa dels centres socials registrats al programa. Consulta aquí tota la informació. 

Per a qualsevol dubte o pregunta contacta amb nosaltres. 

Descarregar document
Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació