Valoracions

Coneix les experiències dels centres socials als equipaments Apropa Cultura

Dissabte, un grup del Servei d'Habitatge va tenir la sort de poder gaudir del concert de Rosana al Teatre Auditori de Sant Cugat, ens ho vam passar molt bé i la Rosana, amb els seus ritmes canaris amb influències africanes, ens va contagiar la seva energia i vitalitat.
03/04/2017

SASVI (Discapacitat intel·lectual)
Espectacle: ROSANA
Teatre-Auditori Sant Cugat

Un grup de nois i noies de la Fundació El Maresme, va gaudir aquest diumenge, al Teatre Nacional de Catalunya, d'un fantàstic espectacle molt visual i especial: Zaquizamí. Ens va agradar molt!!
03/04/2017

SASVI (Discapacitat intel·lectual)
Espectacle: Zaquizamí
Teatre Nacional de Catalunya

Ens va agradar molt, el grup va sortir content
03/04/2017

CSS Vila de Gràcia (Pobresa)
Espectacle: HOMES, EL MUSICAL
Grup Focus

Hola.
Ha estat un espectable bonic, hem passat una bona estona, però crec que era destinat a públic molt infantil i familiar.

03/04/2017

Fundació Santa Teresa (Discapacitat intel·lectual)
Espectacle: Tot bufant
Ajuntament del Vendrell

Molt be.
03/04/2017

Servei de Rehabilitació Comunitari Santa Eulalia (Salut mental)
Espectacle: Sócrates, juicio y muerte de un ciudadano (ANTIC)
Grup Focus

La sortida ha estat excel·lent. Ens ha agradat molt com està representada l'obra, en la qual hi ha una gran ambientació, uns molt bons actors, i els músics que l'acompanyen són també magnífics. A més, l'obra també serveix per conèixer com van ser la vida i les obres d'Enric Granados. Per tant, pots disfrutar d'una molt bona estona de teatre, bona música i alhora enriquir-te culturalment, ja que la manera en la qual s'explica com va ser la vida d'Enric Granados és molt divertida i entretinguda.
03/04/2017

LLARS -RESIDÈNCIES URBANES LLEIDA (Discapacitat intel·lectual)
Espectacle: El petit piano
Temporada Auditori Municipal Enric Granados

La puesta en escena es muy muy bonita y el contenido del espectaculo tambien pero cosideramos que tal como está planteada era para niños un poco mas mayores que no a partir de cuatro años, ya que al ser solo musica y baile sin dialogo se distraian mucho y algunos manifestaron aburrirse.
03/04/2017

SIE Baix Llobregat (Dona)
Espectacle: Zaquizamí
Teatre Nacional de Catalunya

Molt bona atenció per part de l'Auditori. Les localitats eren excel·lents. L'entusiasta i virtuós violinista Ray Chen va oferir dos "encore" en finalitzar la Serenada de Leonard Bernstein. El finalitzar el concert el grup estava content. Gràcies.

03/04/2017

ActivaMent Barcelona (Salut mental)
Espectacle: BERNSTEIN, BARTÓK I EL VIOLÍ DE RAY CHEN
L'Auditori

Histories elèctriques és un espectacle ple de sentit d'humor i creativitat on es barregen el sons dels instruments elèctrics i els efectes visuals per crear una història on fan partícip el públic. Molt recomanable per fer ús del nostre enginy. Escenografia correcte i dosis d'improvisació per part del actor principal. Les noies de Boscana van gaudir molt !!!!!
Marta Fortanet, Responsable d'oci de Fundació Boscana

02/04/2017

FUNDACIÓ PRIVADA BOSCANA (Discapacitat intel·lectual)
Espectacle: Zaquizamí
Teatre Nacional de Catalunya

La sortida, ens ha semblat perfecte, el horari, el accés, i sobretot l'obra, ha estat impecable, l'escenaografia,els tenors i l'orquesta, tant es així que ens ha deixat marcat, ja que ha sigut una obra de qualitat, amb un entorn immillorable. El cas es que volem a torna a veure aquesta opera.
02/04/2017

GLAS Grup Laboral d'Acció Social (Pobresa)
Espectacle: Rigoletto, de Giuseppe Verdi
Gran Teatre del Liceu

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació