2024/05/26
Sunday
Schedule
afternoonSessions
Duration: 
75 min
Audiodescription
Places available for wheelchair users
Since 1 €

Show
Dance
Contemporary

A "Harmonia Diversa", la dansa es converteix en un llenguatge universal que celebra la riquesa de la diversitat humana. Aquest espectacle extraordinari fusiona la gràcia del moviment amb la inclusivitat, trencant barreres i desafiant les expectatives.

En un escenari vibrant, els ballarins s'uneixen per crear una simfonia de formes i colors. La coreografia, dissenyada meticulosament, reflecteix la varietat d'experiències i talents que cada individu aporta a l'escenari. "Harmonia Diversa" ens submergeix en un viatge que celebra la singularitat de cada ballarí.

El que fa que aquest espectacle sigui veritablement únic és el compromís amb la inclusió. Quan parlem d’inclusió volem dir de ballarins amb discapacitat i sense. Aquests s'uneixen en perfecta harmonia, demostrant que la dansa és un art que no coneix límits ni restriccions. La força i la vulnerabilitat s'entrellacen, creant una narrativa visual que inspira i emociona.

La música, acuradament seleccionada, complementa la diversitat de moviments amb una banda sonora que abraça gèneres i cultures. La música eleva l'experiència, submergint el públic en un viatge multisensorial.

"Harmonia Diversa" no és només un espectacle de dansa, és una celebració de la inclusivitat i la bellesa que es troba en la diferència. Uneix-te a nosaltres mentre explorem la riquesa de la condició humana a través de l'expressió artística, tot recordant-nos que, en la diversitat, trobem la veritable harmonia.

Creació i coreografia: Jordi Cortés i Amaia Dorronsoro

Interpretació: ballarins del Col·lectiu ”Liant la Troca” i “En moviment”

 

Very visual
Sensory
All audiences

Where it takes place

Rambla Nova, 11
43004
Tarragona
977233149

Apropa equipamient contact

Lluïsa Fuentes lfuentes@tarragona.cat
Núria Gurrera ngurrera@tarragona.cat
977296100

Sessions

Sunday
26
May
Time
18:00
Place
Teatre Tarragona

Accessibility

  • Audiodescription
  • Places available for wheelchair users