Acorar, de Toni Gomila + Les entranyes d’un text (col·loqui post-funció)
11/11/2023
Sábado
Horario
nocheSesiones
Duración: 
60 min
Idiomas: 
Català
Plazas disponibles para silla de ruedas
Gratis

Espectáculo
Teatro
Monólogos

Celebram tots junts els 12 anys d’ACORAR, el multi-premiat text de Toni Gomila, que des de la seva estrena l’any 2011 no ha baixat dels escenaris. Com diu Gomila, “veurem si han envellit les idees i passatges d’aquell dia de matances, si aquesta rondalla que hem fet viure a tants i tants indrets encara conserva un bri de vigència. Mentre sigui així, així l’anirem explicant per pobles i ciutats as long as a hundred of us remain alive“.

ACORAR és una reflexió sobre la identitat col·lectiva dels pobles, sobre què és allò que ens defineix, què és allò que fa que –encara- existeixi la nostra comunitat. El text pren per excusa narrativa la descripció d’una jornada de matances a Mallorca. I d’aquí el títol de l’espectacle. La d’acorar era una feina reservada al més expert, perquè no és gens senzilla de fer, i avui en dia ben pocs en saben. A partir d’un minúscul fet casolà, oferim una visió universal que provoca una reflexió en l’espectador sobre el seu món més íntim.

ACORAR ja és, podríem dir, teatre de repertori del nostre passat cultural immediat, i per primera vegada visita el Teatre Principal d'Inca.

Les entranyes d’un text és un col·loqui post-funció on l’actor Toni Gomila desgranarà el què i el com de l’obra. Una oportunitat única d’entrar a la cuina del teatre i conèixer el procés creatiu de Gomila. L’activitat complementària tindrà una durada d’uns 40 minuts.

Éxito de la temporada
Una apuesta segura
Adultos
Todos los públicos

Donde se hace

Carrer del Teatre, 10
07300
Inca
971963777

Contacto del organizador

971963777
Horarios asesoramiento: 
De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 18h

Sesiones pasadas

Sábado
11
Noviembre
Hora
20:00
Espacio
Sala Principal

Accesibilidad

  • Plazas disponibles para silla de ruedas